5.6.0 upgrade doesn't work

Post any questions you have about using the Verj.io Studio, including client and server-side programming with Javascript or FPL, and integration with databases, web services etc.

Moderators: Ian, Dave, jcoulson, Jon, Wai

Segi
Ebase User
Posts: 587
Joined: Mon Dec 09, 2013 6:37 pm

5.6.0 upgrade doesn't work

#1

Postby Segi » Tue Sep 10, 2019 9:46 pm

I followed the instructions to upgrade 5.5 to 5.6 exactly as written.

After upgrading my server loads a blank white page. Dev console shows a 404 error

Has anyone here been able to successfully upgrade to 5.6.0 ?

netstat shows that it is listening on port 443. I have a java keystore which I placed in C:\VerjIOData. my server.xml (which the upgrade instructions did not mention at all but I copied to C:\VerjIOData\tomcat\conf).

My configuration from server.xml looks like this:

Code: Select all

	<Connector port="443" protocol="org.apache.coyote.http11.Http11Protocol" maxHttpHeaderSize="8192" SSLEnabled="true" maxThreads="150" minSpareThreads="25" 
     enableLookups="true" disableUploadTimeout="true" acceptCount="100" scheme="https" secure="true" clientAuth="false"  keystoreFile="C:\VerjIOData\tomcat.keystore" keystorePass="MyComplicatedPassword" />

    <Connector port="80" protocol="HTTP/1.1"
               connectionTimeout="20000"
               redirectPort="443" />
               
               
0 x

Ben
Ebase Developer
Ebase Developer
Posts: 9
Joined: Tue Sep 18, 2007 3:21 pm

Re: 5.6.0 upgrade doesn't work

#2

Postby Ben » Wed Sep 11, 2019 10:42 am

The upgrade instructions should mention server.xml, and I will make sure that mistake is fixed.

We have made important changes to server.xml, so if you have simply copied your old server.xml over the new one, that could explain why it doesn't work.

Any changes you need in server.xml will need to be reapplied to the new version. A copy of the default server.xml is stored in your installation directory at 'instDir/Server/initData/tomcat/conf/server.xml'. This file can be copied to your userdata directory at 'userDir/tomcat/conf'. It sounds like you have found this location. This is the one that should be modified with your https changes.

If you want to email your v5.5 server.xml to us at support@ebasetech.com, I am happy to do this for you.

Hopefully that's the only problem you have. If not then we can look at your logs, or perhaps we can arrange for you to send more of your userdata directory.

regards
Ben
0 x


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests