Undo and redo in database resource

Post any questions regarding Installing or Upgrading to V5, including problems starting and using the Ebase Server or Designer

Moderators: Ian, Dave, jcoulson, Jon, Wai

Segi
Ebase User
Posts: 585
Joined: Mon Dec 09, 2013 6:37 pm

Undo and redo in database resource

#1

Postby Segi » Thu Dec 17, 2015 5:45 pm

I just wanted to thank you guys at Ebase for finally allowing you to undo and redo inside of a database resource in Ebase 5. This has always bugged me.

Thank you for implementing this
0 x

User avatar
dvanhussel
Ebase User
Posts: 161
Joined: Fri Oct 19, 2007 12:45 pm
Location: Haarlem, the Netherlands

#2

Postby dvanhussel » Tue Dec 22, 2015 3:54 pm

+1!
0 x


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest